Fórum - Téma


Iveco 35 s14v nestartuje jen přes start sprej


Fórum Iveco Daily Iveco 35 s14v nestartuje jen přes start sprej

Manuály  |  Inzerce  |  Model Iveco Daily  |  Naše vozidla



2017-08-02 12:53:15

Zdravím, koupil jsem iveco 35s14v je tam problém se startem ..motor normálně jede ale musím ho nastartovat přes start sprej... dal jsem auto do servisu, po výměně filtrů a palivových hadic auto chvilku startovalo , asi dva dny. Má s tím někdo zkušenosti . v servisu mi ani neřekly pořádně co by s tím mohlo být?

2017-08-02 17:39:13

zhavice treba skusit vymenit, niektore motory nechcu nastartovat bez zhavenia.

2017-08-02 22:05:49

blackduuck: nepišeš co to máš za mrchu a kolik na jeto.Takže u studených startu asi nemáš tlak tak změřit co tlačí pist nebo na RAILU pokud máš.

2017-08-02 22:42:11

2,3 100kw 2005 kasle má najeto 800000 , motor prej měněnej mánajeto 185000 a žhavení to že si stím neví si rady že to od klíčku nejde ale že to zkoušely impuls na žhavení a že nic nestartovalo

2017-08-02 23:10:38

blackduuck: najeto pěkně,tet otázka jestli dali holi motor.Tak trysky puvodní a ty maj své už za sebou. Nevím co to maš za servis jak nic nevědí,vyměnily vubec filtr v ramu pod autem(dost lidi oněm neví).Startovat byto mělo bez hžavení ale svičky se daj vyskoušet přimo na autě a pak i na přimo bez rele nahžavit a pak startnout.

2017-08-02 23:33:00

žhavení prý to zkoušel jak popisuješ a nic nenastartovalo .... filtr v rámu měnily potom to den startovalo

2017-08-03 23:17:23

ještě vyčisti nádrž to nic nestojí


Odpovědět